ÜNİVERSİTEMİZDE 2023-2024 AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI.

universitemizde-2023-2024-akademik-yil-acilis-toreni-yapildi

2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni Üniversitemiz 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlendi. Akademik yıl açılış töreni programına Şırnak Vali Vekili Ahmet Kavanoz, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. E. Mustafa Eyyuboğlu, Genel Sekreterimiz Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Tarkan Ayaz, akademisyenlerimiz, idari personelimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

2022-2023 yılında üniversitemizde yapılan çalışmalarla ilgili tanıtım filmi gösteriminden sonra protokol konuşmalarına geçildi. Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Yeni eğitim-öğretim yılının üniversitemiz mensupları ve öğrenciler için başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Akademik yıl açılış töreninde açılış dersini veren İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, “Söz sahibi olmak” konusunda önemli bilgiler verdi. Söz sahibi olmak ile ilgili hem toplumsal hem de ülkelerin politikaları konusunda değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Fazlıoğlu, 2023-2024 Akademik yılının üniversitemiz mensupları ve öğrencilerimiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.  

Soru cevap bölümünün ardından Akademik yıl açılış töreni hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

1.11.2023 |  İdil Meslek Yüksekokulu