Üniversitemizde 2022-2023 mezuniyet törenleri coşkuyla kutlandı

universitemizde-2022-2023-mezuniyet-torenleri-coskuyla-kutlandi

Şırnak Üniversitesi olarak 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'ni gerçekleştirdik. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen 2022-2023 mezuniyet programına Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyyüp Mustafa Eyyuboğlu, Genel Sekreterimiz Dr. Mustafa Cabir Altıntaş, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Tarkan AYAZ ve birim amirlerimiz ile çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde kürsüye gelen üniversitemizi birincilikle bitiren Özgür Gözlek, üniversiteyi birincilikle bitirmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek, Şırnak Üniversitesi’ne ve hocalarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından üniversite üçüncü, ikinci ve birinciye plaket verildi. Üniversitemizi birincilikle bitiren Özgür Gözlek mezuniyet kütüğüne isim çaktı. Mezuniyet töreni öğrencilere geçici mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından topluca kep atma seremonisi ile devam etti.


15 Temmuz Kongre Merkezindeki kutlamaların ardından törene katılan tüm katılımcılara üniversitemiz tarafından hazırlanan yemek ısmarlandı. Mezuniyet töreni havuz başındaki müzik ve halaylarla son buldu.

9.06.2023 |  İdil Meslek Yüksekokulu