Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim ALKIŞ Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

rektorumuz-prof-dr-abdurrahim-alkis-meslek-yuksekokulumuzu-ziyaret-etti

Meslek Yüksekokulumuz toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim ALKIŞ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞEK, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tarkan AYAZ ile Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir ALTINTAŞ katıldı. Ziraat Fakültesi ve İdil MYO'da görevli akademik ve idari personelin katıldığı toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim ALKIŞ, akademik ve idari personelimizin sorun ve sıkıntılarını dinledi.  

Mevcut sorunları en yakın zamanda çözmeye çalıştıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, “Bu sorunların kalıcı çözüme kavuşturulması ancak yeni bir kampüs alanı oluşturmakla aşılır.  Bunun için de işadamlarımızın ve mülki amirlerimizin Cizre ilçemizde olduğu gibi bu konuda bize destek olmalarını bekliyoruz. Sizin yaşadığınız sorunların birçoğu ile ilgili bilgi sahibiyiz. Öncelikle binalarımızla ilgili kısa vadede çözümler bulmak için çabalıyoruz. Şuan için önceliğimiz hem siz hocalarımıza hem de öğrencilerimize daha iyi eğitim ortamı sunmak için çalışıyoruz.” dedi.

Toplantının sonunda öğrencilerin sorunlarını dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkış’tan öğrencilerin bazı talepleri vardı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkış da öğrencilerin haklı taleplerinin bir an önce çözüme kavuşturulacağını ifade ederek, öğrencilere her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi. Tüm öğrenciler de Rektörümüz Prof. Dr. Alkış’a ilgi alakasından ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

11.03.2024 |  İdil Meslek Yüksekokulu