2020 Dikey Geçiş Sınavına (2020-DGS) Giren Adaylar İçin Önemli Duyuru

2020 Dikey Geçiş Sınavına (2020-DGS) giren adaylar, 2020-DGS değerlendirme ve yerleştirme işlemlerinde kullanılmasını istedikleri ön lisans seviyesindeki eğitim bilgilerini, 27 Ağustos-1 Eylül 2020 tarihleri arasında ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) seçerek onaylayacaklardır. ÖSYM Aday İşlemleri Sistemindeki mevcut ön lisans eğitim bilgilerinde eksiklik veya hata olan adaylar, belirtilen sürelerde kendi okullarına başvurarak söz konusu bilgilerin Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) düzeltilmesini sağlayacaklardır. Konuya ilişkin duyuru, ÖSYM'nin internet adresinden yayımlanmıştır. Adayların, 2020-DGS puanlarının hesaplanmasında kullanılacak ön lisans seviyesindeki eğitim bilgileri, 1 Eylül 2020 tarihi saat 16.00 itibarıyla Yükseköğretim Bilgi Sisteminden (YÖKSİS) elektronik ortamda alınarak ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (AİS) aktarılacaktır. Tüm işlemler 1 Eylül 2020 tarihinde saat 16.00'da sona ereceğinden bu tarihten sonra değişiklik/düzeltme yapılamayacaktır. Adayların bireysel olarak veya yükseköğretim kurumlarının doğrudan Merkezimize yapacakları değişiklik/düzeltme talepleri işleme alınmayacaktır.

28.08.2020 |  İdil Meslek Yüksekokulu