2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

2020-2021-egitim-ogretim-yili-mezuniyet-toreni-yapildi

Idil Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Töreni, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin ERKAN, İdil Kaymakamı Refik ÖZSOY, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞEK, İdil Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gazal CENGİZ, yüksekokul akademik ve idari personelleri, mezun olan öğrenciler ve ailelerin katılımıyla İdil Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirildi. Mezuniyet töreninde İdil Meslek Yüksekokulunda dereceye giren Sosyal Hizmetler Programı öğrencisi Berivan EKİNCİ, Elektrikli Cihaz Teknolojisi Programı öğrencisi Rıdvan KAYA, Sosyal Hizmetler Programı öğrencisi Evin ASLAN diploma ve hediyelerini aldılar.

\n\n

Tören; saygı duruşu ve istiklal marşının okunması, açılış konuşmaları, dereceye giren öğrencilere plaketlerin ve hediyelerin verilmesi, mezun öğrencilere diploma takdimi, yüksekokul bahçesinde kep atma töreni, toplu fotoğraf çekimi ve sonrasında Şırnak Üniversitesi Merkez Kampüsteki müzik eğlencesinden sonra sona erdi.

\n\n

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılında okulumuzdaki Önlisans Eğitimini üstün gayret ve başarı ile tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik eder; yeni yaşamlarında başarılar dileriz.

8.07.2021 |  İdil Meslek Yüksekokulu