18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katılım sağladık

18-mart-canakkale-zaferi-ve-sehitleri-anma-gunu-programina-katilim-sagladik

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Anıl ADIGÜZEL'in çelenk sunumuyla başladı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı şehitlerimiz anısında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Kahramanlık destanının yazıldığı bu kutlu zaferin 109. yıldönümünü kutlamak amacıyla öğrencilerin hazırladıkları gösteriler sunuldu. Şiirlerin okunduğu, koro gösterisinin ve drama gösterisinin yapıldığı programın ardından 18 Mart konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere vatan uğruna can veren tüm aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Çanakkale Zaferimizin 109. Yılı kutlu olsun!

18.03.2024 |  İdil Meslek Yüksekokulu